Hvornår skal der laves kloakrensning?

 

Der kan være flere forskellige grunde til en kloakrensning, så derfor er det også forskelligt, hvornår du skal have udført kloakservice. Det mest oplagte pejlemærke er når din vask og toilet ofte stopper til eller vandet ikke løber ordentligt ud af badet. Du kan ofte selv forbedre problemet en smule, men ofte kræves en gennemrensning af kloakken for at problemet ikke blot dukker op igen.

Alt afhængigt af standen på din brønd og kloak anbefaler vi også at få lavet regelmæssige tjek af din kloak, så du ikke pludselig står i en situation. Det kan i værste fald føre til dyre reparationer eller vandskader i bygningen. Så kan du trygt vide at dine kloak ikke byder på uventede problemer og udgifter.

Vi er vant til at rådgive private kunder, og vi kan danne os et godt overblik over situationen blot ved en kort samtale over telefonen. Ring endelig til en uforpligtende snak hvis du har brug for hjælp – 71 11 11 11

5-stjernet service

  Hvorfor skal der laves kloakrensning?

   

  En kloakrensning skal udføres for at lave og opretholde fri adgang for vandet igennem din kloak. Dine afløb kan både stoppe til langsomt over tid, men kan også blive tilstoppet mere pludseligt, hvis uønskede ting kommes i.  

  Vi udfører kloakrensninger for at du undgår f.eks: at dit toilet og afløb stopper til, at du oplever vandet stige i badet eller undgå grim lugt fra en stoppet kloak.

  Hos Renkloak har vi specialiseret os i at hjælpe private kunder med kloakrens og afløb. Vi hjælper med alle former for rengøring af kloak og afløb, TV-Inspektion og andet autoriseret kloakarbejde. 

  Hvordan udføres en kloakrensning

   

  Vi har mange års erfaring med kloakrens og service med professionelt udstyr, så derfor har vi med garanti hjulpet med et lignende problem før.
  Vores autoriserede kloakmester kommer ud på adressen og vil hurtigt danne sig et mere præcist overblik over situationen. Udover at sørge for at vandet igen kan løbe frit igennem din kloak og afløb, vil han også lokalisere årsagen til problemet og udbedre den. Vores kloakmester vil ved hjælp af deres professionelle udstyr effektivt sørge for at din kloak og afløb får en rengøring, som man ikke kan opnå med almindelige hjælpemidler. 

  Oftest kombineres to metoder til en kloakrensning, men det er ikke altid nødvendigt at bruge slamsuger. Så derfor er det heller ikke nødvendigt at betale for begge dele hver gang.
  Man kan som udgangspunkt bruge en kloakspuling 1 gang hveranden eller hvert år til brug af forebyggelse af større forstoppelser og skader. 

  Kloakrensning med slamsuger

  En kloakrensning med slamsuger foregår ved at vores kloakmester suger store mængder affald, skidt, blade, m.m. op fra din kloak og brønd. En slamsuger bruges altså til det grove arbejde og kan i nogle tilfælde være nødvendigt.

  Kloakrensning med spuling

  En kloakspuling udføres ved at kloakmesteren bruger en specia-liseret højtrykspuler til at rense afløb. Det vil typisk være aflejringer eller forstoppelser som sætter sig i kloakrørene. Disse aflejringer og forstoppelser kan føre til dårlige lugte fra afløb og fjernes ikke nødvendigvis ved en slamsugning – derfor skal der typisk anvendes en spuling af kloakken.

  Stoppet kloak
  Stoppet afløb
  Kloakrensning brønd

  Kloakservice til både København og Nordsjælland

   

  Vi kører dagligt til kunder på Sjælland og i København så ring til os.  Vores professionelle og autoriserede medarbejdere kommer og hjælper med dine kloakproblemer. Eftersom vi yder service i et stort område, vil vi let og hurtigt kunne indpasse et besøg hos dig i vores kalender.

  Hvordan kan jeg selv forebygge stoppet kloak eller afløb?

  Indendørs
  Man kan også selv gøre meget for at forebygge stoppet kloak og afløb. Først og fremmest bør man jævnligt fjerne skidt i rist og vandlås. Derefter rengør med varmt vand og sæbe. I badet vil det ofte være sæberester og hår der tilstopper afløbet. 


  Under dine vaske kan du skille rørene ad og derved foretage en grundig rengøring indvendigt. Blot ved brug af varmt sæbevand og en flaskerenser eller klud. Husk at der kan stå vand i rørene, når du skiller dem ad så vær klar med en spand.
  I dagligdagen kan man også forebygge stoppet afløb og fedtpropper ved ikke at hælde fedtstoffer og madrester direkte i din vask. Du kan også hjælpe dine rene afløb på vej ved at hælde kogende vand direkte i vasken ca. 1 gang i ugen. Eventuelt med en lille smule opvaskemiddel som kan hjælpe det kogende vand med at opløse fedtrester.
  Undgå at bruge kemiske midler til rengøring af dine afløb, da det både er miljøfarligt og kan skade dine afløbsrør. Så hold dig helst fra den traditionelle kloakrens.

  Udendørs
  Den udvendige brønd kan også nemt holdes rent ved at fjerne skidt og blade, som kan samles i f.eks. regn og blæsevejr. Man kan også købe en kloakrenser, der kan hjælpe til rengøring i brønden.

  Hvert efterår bør du også rense dine tagrender, så for mange blade og skidt fra taget ikke bliver skyllet direkte ned i afløbsrør og kloak.

  Ring og få en 100% ærlig vurdering

   

  Hvis dit afløb ofte stopper til, vil vi meget gerne hjælpe til med en hurtig og ærlig vurdering over telefonen. Så kan vi også afgøre, om det er et problem du selv kan udbedre, eller om der skal en autoriseret kloakmester ud. Du er velkommen til at ringe direkte til vores døgnåbne telefon – 71 11 11 11

  Priser som passer til dine behov

  Prisen på en kloakrensning kan variere meget alt afhængig af omfanget på opgaven. Derfor har vi mange, som ringer ind og spørger efter en pris til deres specifikke situation – og du er meget velkommen til at gøre det samme. Med blot lidt information fra dig kan vi bedre få et indblik i, hvad en kloakservice vil koste for dig. På den måde kan vi sikre os, at du får den hjælp du skal bruge og ikke skal betale ekstra for vores service.

  Vores fagligt kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonerne døgnet rundt, så vi er altid klar til at udføre kloakrensning og hjælpe med akutte problemer. 

  Se mere under priser, eller ring til os og få en snak og et uforpligtende tilbud på din kloakrensning.

  Åben telefon 24 timer i døgnet