Hvornår skal der installeres rottespærre?

 

En TV-inspektion af din kloak laves ved at indføre et lille kabelført kamera igennem dine kloakrør. På den måde laver vi optagelser fra indersiden af dine kloakrør og vi kan hurtigt finde frem til eventuelle problemer eller skader, som man ikke ellers har mulighed for at finde. 

En Tv-inspektion tager ikke vores autoriserede kloakmester lang tid og kræver ikke nogen form for opgravning eller stor installation af udstyr. En grundig TV-inspektion af kloakrør kan blandt andet være med til at bestemme årsager som tæringer, aflejringer, og specielt rotter og indgroede rødder.
Kort sagt kan en inspektion af kloaksystemet være med til at undgå usikkerheder, undgå unødvendige problemløsninger og ikke mindst spare dig en masse omkostninger. En skade eller brud på dine kloakrør bliver kun værre med tiden og kan lede til bl.a. rotteproblemer. På længere sigt vil det altid være den bedste og billigste løsning at tilse problemet hurtigst muligt.  

Hvorfor skal der monteres rottespærre?

 

Størstedelen af rotter i Danmark befinder sig i kloaksystemerne i større byer. Rotterne lever bl.a. af varmen og føde som udskilles og efterlades fra vores huse og bygninger. Du skal installere rottespærrer i din brønd, for at undgå ubehagelige oplevelser som rotter i køkkenet eller op af et toilet, du sidder på. Rotter ses sågar finde vej op ad faldstammer med fri passage helt til 4-5 sal.
Rotter bærer samtidig sygdomme og kan fremkalde allergiske reaktioner hos mennesker. Alt sammen noget man helst er fri for at se i sit hjem. 

Tidsbestilling til rottespærre døgnet rundt

  Tegn på rotter

   

  Mange tænker straks når der opstår et rotteproblem i hjemmet, at det sender dårlige tegn omkring hygiejne eller mangel på kontrol i huset. Det er der ingen grund til. Rotter bor overalt i vores kloaksystemer – specielt i byområderne. Særligt kommer de frem i perioden hvor de bygger rede og har unger. 

  Allerede når du ser dem omkring huset, er det en god idé at ringe og få nærmere vejledning omkring situationen. Vores erfarende og uddannede medarbejdere har arbejdet med et utal af private opgaver for at hjælpe dig af med rotteproblemet. De første tegn på rottebesøg kan være når du hører dem kravle og pibe i vægge og lofter, huller i paneler, lugt, efterladenskaber.

  Det er altid at foretrække en løsning hvor du kan holde rotterne helt ude af kloaksystemet under huset – derfor anbefaler vi rottespærre. Når først rotterne er kommet ind kan det medføre gnaveskader på inventar, reder, lugt m.m. Hvis rotterne først har spredt sig, kan det også være en større opgave for en rottefænger at få dem ud igen.
  Vi monterer rottespær hurtigt og effektivt. Der er ikke lange ventetider, og det kræver ikke at medbringe en masse udstyr og værktøj.

   

   

  Rotter i kloak

  Hvis du har mistanke om rotter sidder vi klar på telefonen til at vurdere din sag – 71 11 11 11. Vi kan på kort tid arrangere et besøg og installere rottespærre til brønd og kloak, så du trygt kan vide at rotterne bliver væk.

  Hvad er en rottespærre
  - og hvordan fungerer den?

   

  En rottespærre er en mekanisme som monteres i din hovedkloak eller brønd og holder rotter ude af din kloak. Anordningen er lavet i rustfrit stål og består bl.a. af en lem, som rotten ikke kan komme forbi. Samtidig kan vand frit passere den modsatte
  vej væk fra dit hjem. Vores medarbejdere er uddannet i montering og installation af rottespærre, så vi går ikke før alt virker, og du er tilfreds og igen tryg ved ubudne gæster i kloakken. 

  Montering af rottespærre
  Professionel service og medarbejdere
  Klaokrensning

  Kan man selv montere rottespærre?

   

  I Danmark skal rottespær monteres af autoriserede og uddannede professionelle. Det er en del af lovgivningen omkring rottebekæmpelse. Det kan være en mere eller mindre teknisk proces og det kan være afgørende for både dit hus, men også naboens, at rottespær bliver installeret rigtigt.

  Derimod kan du selv tjekke og rense din rottespærre i brønden. Hvis der er samlet ophobning af papir eller skidt kan man rengøre med en vandslange. Tjek samtidig at lemmen virker så rotter ikke kommer ind og vandet frit kan passere den modsatte vej.
  Det er ikke lovpligtigt at få autoriserede til at tjekke din rottespærre. Selvom det ikke er lovpligtigt, kan det være en god idé at tale med kompetente fagfolk, hvis du er i tvivl om rottespærren er beskadiget eller ikke virker optimalt. 

  Få rottespær installeret i København og sjælland

  Vores erfarne medarbejdere har en bred viden og er uddannede til at montere rottespær og vi har gjort det igennem en lang årrække. Derfor kan du være sikker på at få den bedst mulige vurdering og service i lige præcist dit tilfælde.
  Vi kører ud til kunder over det meste af Sjælland, så hvis du f.eks. befinder dig i nærheden af Roskilde, Helsingør, Holbæk eller København kan vi nemt komme til dig. 

  Kloakservice over hele Sjælland

  Priser på montering af rottespær

   

  Da opgaver med montering af rottespærre kan variere meget alt efter type af bygninger og kloaksystem, er det nemmeste at ringe til os, på vores døgnåbne telefon, for at få en pris på rottespærre. Vi udarbejder et specielt tilbud til netop dine behov – naturligvis helt uforpligtende. Vi skal nok sørge for at du bliver mødt af vores høflige og fagligt kompetente medarbejdere over telefonen eller på din adresse.