Tv-inspektion
Professionelt udstyr til tv-inspektion

Hvad er en TV-inspektion

 

En TV-inspektion af din kloak laves ved at indføre et lille kabelført kamera igennem dine kloakrør. På den måde laver vi optagelser fra indersiden af dine kloakrør. Vi kan hurtigt finde frem til eventuelle problemer eller skader, som man ikke ellers har mulighed for at finde. 

En Tv-inspektion tager ikke vores autoriserede kloakmester lang tid og kræver ikke nogen form for opgravning eller stor installation af udstyr. En grundig TV-inspektion af kloakrør kan blandt andet være med til at bestemme årsager som tæringer, aflejringer, og specielt rotter og indgroede rødder.
Kort sagt kan en inspektion af kloaksystemet være med til at undgå usikkerheder, undgå unødvendige problemløsninger og ikke mindst spare dig en masse omkostninger. En skade eller brud på dine kloakrør bliver kun værre med tiden og kan lede til bl.a. rotteproblemer. På længere sigt vil det altid være den bedste og billigste løsning at tilse problemet hurtigst muligt.  

Hvornår er det nødvendigt med en TV-inspektion

 

Hvis du har haft tilbagevendende problemer med kloaken og mistanke om skader i dit kloaksystem anbefaler vi en TV-inspektion. Hvis du tit oplever stoppet afløb i huset, lugtgener eller utætheder kan det tyde på, at der er problemer i dit kloaknetværk. Det kan blot være en mindre tilstopning som hurtigt og nemt kan ordnes, eller en sag vi skal vurdere nærmere

Før i tiden kunne eventuelle skader eller tilstoppelser være svære at lokalisere og præcist give en årsag til. Det kunne betyde unødvendige opgravninger af haver og indkørsler. Potentielt også store unødvendige regninger.
Dette problem er løst med en TV-inspektion af kloakrør og kloak, fordi du kan finde præcist ud af hvad skaden er, og hvor. Selvom vi har mange års grundig erfaring med kloakker og afløb kan vi nogle gange kun gætte os til årsagen. Derfor er det et fremragende og effektivt redskab til at kunne se præcise optagelser fra dit kloaksystem.

 

De skader vi oftest finder frem til er utætheder, brud på rør, tilstopning og fremmedlegemer. Der kan altså være flere grunde til dine kloakproblemer. Med en kloakinspektion kan vi se på optagelserne om problemet kan løses med en grundig kloakspuling eller slamsugning. Derfor kan det spare dig for unødvendige udgifter ved udgravning eller andre forsøg på at udbedre flere forskellige problemer. 

5-stjernet kloakservice
5-stjernet kloakservice
Ring og få rådgivning døgnet rundt

  Ring og få vores 100% ærlige mening -
  nat og dag

  Hvis du er i tvivl om, du skal have foretaget en TV-inspektion eller anden form for kloakservice er du meget velkommen til at ringe til os og få en ærlig vurdering af din situation. Vi har fagligt kompetente medarbejdere, som sidder klar til at rådgive og arrangere et besøg af en kloakmester. 

  Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid få fat på os – om du har akutte problemer eller blot mangler en vurdering.
  Selvom vi har døgnservice og kan komme til dig både dag og nat, er det ikke ensbetydende med at det er den bedste løsning i din situation. Hvis vi vurderer at dit problem kan vente til dagen efter, kommer vi i normale dagtimer og sparer dig derfor for unødvendige ekstra tillæg. 

  Tv-inspektion inden tilbygning

  Tjek dit kloaksystem inden tilbygning

   

  Vi kommer også ud til opgaver i forbindelse med ejendomshandel eller til- og ombygninger. Det kan i sidste ende spare dig meget tid og besvær.
  Hvis du skal sælge eller købe, kan du altså få lavet en grundig gennemgang af standen på kloaknetværket.  Det kan bruges som et godt salgsargument eller sikre dig, som køber, at undgå uventede udgifter senere.

   

  Vi anbefaler også at få lavet en TV-inspektion ved til- eller ombygninger. På den måde kan du sikre dig, at du ikke senere skal grave op til rør, som ligger under din nyanlagte tilbygning. 

  Vi kører til kloakservice på sjælland

  Lige meget om du bor i Københavnsområdet, Midtsjælland eller noget helt tredje kommer vi glædeligt forbi. Om det blot er en kloakspuling af et stoppet afløb og TV-inspektion eller et større projekt er vores autoriserede kloakmestre klar til at hjælpe med en effektiv løsning.  

  Hvis du sidder inde med ubesvarede spørgsmål eller allerede nu ved at du skal have foretaget kloakinspektion, er du meget velkommen til at ringe til en uforpligtende snak. Vi ved at kloaksager kan haste for igen at få ro i maven, så vi kører ud alle døgnets 24 timer. 

  Kloakservice over hele Sjælland

  Priser på tv-inspektion

  Hvis du vil vide mere om priser i forhold til netop dine behov så ring endelig og få et hurtigt og kvalificeret svar. Vi kan også hurtigt afgøre om du selv kan løse problemet i første omgang eller vi skal sende en autoriseret medarbejder ud til at vurdere sagen nærmere. Han vil typisk også kunne løse problemet med det samme.