Hvornår skal der laves en slamsugning?

 

Hvis du står i en situation med en stoppet kloak, lugtgener, vandet
stiger i vasken og afløbet ikke vil skille sig af med vandet hurtigt, så kan
det være tid til at få lavet en kloakspuling eller slamsugning.

Det er som udgangspunktet en god ide at få renset sin kloak så snart dit afløb begynder at stoppe til oftere. Ved at få renset dine kloakrør inden en hel tilstoppelse kan du undgå vandskader og irriterende ekstraomkostninger. Irriterende udgifter som kan opstå senere i forbindelse med en helt stoppet kloak. Vedvarende lugtgener fra dine afløb er tit et tegn på tilstoppelser så småt dannes i dine kloakrør.

Vores autoriserede kloakmester vurderer grundigt hver sag for sig når han ankommer. Derfor får du præcis den løsning der passer dine behov og pengepung.  

Du kan ringe til os døgnet rundt på 71 11 11 11 og modtage en vurdering eller bestille en kloakmester til en akut opgave – vi er klar til at rykke ud i en fart. 

Hvordan udføres en slamsugning?

 

Til en slamsugning kommer vores autoriserede kloakmester ud med en slamsuger, som er en specialiseret vogn med store slanger og et kraftigt sug. En slamsuger er yderst hurtig og effektiv metode at få renset skidt, propper, slam m.m. ud af dit kloaksystem eller brønd.

Vurderer vores kloakmester at du skal have foretaget en slamsugning er det, fordi det vil være den bedste løsning på lang sigt. Selvom vi gerne vil besøge dig igen efter kort tid og igen ordne et stoppet afløb, vil vi langt hellere sørge for at du modtager en service som er holdbar og professionel. Med over 600 5-stjernede reviews fra tilfredse kunder på Trustpilot har vi ikke blot gjort et bemærkelsesværdigt arbejde tidligere, men vi har tænkt os at fortsætte. Også når du ringer. 

5-stjernet kloakservice

  Slamsugning eller kloakspuling?

  Der er forskel på en slamsugning og en kloakspuling. Hvor en kloakspuling oftest er beregnet til lettere opgaver, som aflejringer og små tilstoppelser, så er en slamsugning mere beregnet til en mere grundig rensning og fjerning af grus, slam og fedtpropper. 

  Det er ikke altid vores kloakmester anbefaler begge dele. I nogle tilfælde kan regelmæssige kloakspulinger holde rørene rene, men andre gange er det nødvendigt at fjerne fremmedlegemer helt fra dit kloaksystem. Typisk vil der også anbefales en kloakspuling, hvis der laves slamsugning. For at fjerne mindre aflejringer af skidt og snavs som ikke altid fanges af slamsugeren.
  I nogle tilfælde vil din kloakmester også anbefale en TV-inspektion, hvis han har mistanke om skader eller andre problemer i dine kloakrør. Han vil på stedet også kunne vurdere hvad løsningen kan være.

  Vores professionelle medarbejdere anbefaler ikke bare slamsugning uden grund. Vi finder præcist den løsning du skal bruge for igen at have vandet løbende frit i rørene. Vi går kun derfra når alt igen er 110% i orden og du er tilfreds og tryg ved vores service. 

  Stoppet afløb klares med slamsugning

  Du kan selv forebygge et tilstoppet afløb

   

  Vi anbefaler at rense sin vask, vaskprop, vandlås og rist så ofte som muligt. Blot med varmt vand og sæbe. Derudover kan man også hælde kogende vand direkte i afløbet en gang ugentligt. Det kan hjælpe på at opløse mindre forstoppelser, som derfor ikke kan samles til et egentlig stoppet afløb. 


  Specielt i din køkkenvask bør man også tænke ekstra over hvad der bliver skyllet ud. Undgå specielt for mange madrester og fedt direkte fra panden. Det kan nemt ophobes. Smid og hæld derimod i skraldespanden når afkølet.

  Nogle gange er der dog ikke noget at gøre og du skal have en mere grundig kloakrensning.  Specielt hvis tilstoppelserne sker længere ude i kloaksystemet end hvor normale midler kan hjælpe.

  Kloakservice i København og Sjælland

  Vores autoriserede kloakmestre kører til kloakrensning fra Nordsjælland til København og Roskilde samt det meste af Sjælland. Vi har kloakmestre på vagt, og som rykker ud med en slamsuger, døgnet rundt. Hvis vi vurderer at det ikke er så akut, kan det være vi anbefaler dig at vente til normale arbejdstimer næste dag, så du slipper for ekstra tillæg. 

  Slamsugning på Sjælland

  Hvad koster en slamsugning

  Når du ringer ind til os, kan vi hurtigt vurdere din situation og med blot lidt information fra dig kan vi meget bedre komme med et bedre estimat på, hvad en kloakrensning vil koste. Priserne for kloakrensning kan variere meget fra opgave til opgave, så derfor vil vi rigtig gerne have dig i røret først – selvfølgelig helt uforpligtende. 

  Om nogen har vi fuld forståelse for hvor bekymrende og ubehagelig et problem i dit kloaksystem kan være. Derfor kører vi ud døgnet rundt og kan ordne dine problemer, så du og familien igen kan sove trygt og ubekymret.